What-Sappen?
Neem contact met ons op via +31611418812, (Ons nummer is naar je klembord gekopiëerd)

Veelgestelde
vragen

Saprise
Voor mij?
echt waar?
Hoe is Van de Boom ontstaan?

Van de Boom is een Nederlands merk dat vanaf november 2016 producten op de Nederlandse markt brengt. Onze doelstelling is om Nederland een beetje gelukkiger én gezonder te maken. We zien namelijk dat in deze veranderende samenleving behoefte is aan producten die zowel lekker als gezond zijn. Daar willen wij bij Van de Boom graag bij helpen door heerlijke, verrassende en gezonde dranken met minder suiker te ontwikkelen.

Wat maakt Van de Boom uniek?

Van de Boom is een jong Nederlands merk. Wij doen het nét even anders, en dat proef je! We hebben de lekkerste sappen met 30% minder suiker, siropen met 85% fruit en heerlijke ijsthee met maar 1kcal. Zo willen wij Nederland een beetje gelukkiger en gezonder maken. Daarbij focussen we niet alleen op het maken van de lekkerste sappen, siropen en ijsthee, maar ook op lokale initiatieven. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Waar zijn de producten van Van de Boom verkrijgbaar?

Van de Boom is op veel plaatsen verkrijgbaar! Je vindt het gehele assortiment bij Albert Heijn. Daarnaast zijn onze heerlijke ijsthee varianten en sappen te vinden bij de Jumbo. Daarnaast zijn onze ijsthee varianten en siropen ook verkrijgbaar bij Plus!

Je vindt de lekkere sappen, siropen en meerdere varianten ijsthee gewoon in het sap… eh schap!

 

Hoe kan ik Van de Boom producten het beste bewaren?

De sappen en ijsthees van Van de Boom bevatten minder suiker en geen conserveermiddelen, daarom dienen deze producten na opening in de koelkast bewaard te worden. Ook de siropen van Van de Boom dienen in de koelkast bewaard te blijven.

Waarom bevatten de sappen van Van de Boom 30% zuiver water?

Van de Boom heeft 3 varianten sap; ananas-, appel-, en perensap. Deze sappen bevatten 30% zuiver bronwater. Hierdoor zijn ze heerlijk verfrissend en bevatten ze 30% minder suiker dan reguliere sappen. Een pak van je hart, toch?!

Bevatten het sap en ijsthee van Van de Boom suiker?

De sappen en siropen van Van de Boom bevatten enkel van nature aanwezige suikers. Er worden dus geen suikers toegevoegd aan deze dranken. De Ijsthee-varianten bevatten sucralose.

Zijn er kunstmatige zoetstoffen toegevoegd aan de producten van Van de Boom?

Nee, in onze producten zitten géén kunstmatige kleur- en zoetstoffen. Daarnaast bevatten de ijsthee en sappen van Van de Boom ook geen kunstmatige smaakstoffen.

Bevatten de sappen en ijsthee van Van de Boom conserveermiddelen?

Nee, deze producten bevatten geen conserveermiddelen. Onze sappen en siropen worden kort verhit en zijn zo voor een langere periode houdbaar.

 

Waar vind ik inspiratie?

Ben je op zoek naar inspiratie? Klik dan hier voor heerlijke recepten! Met uiteraard inspiratie voor lekkere limonade, ijsthee en sapjes. Maar ook bijvoorbeeld mocktails, milkshakes en ijs!

Ik heb een leuk idee voor Van de Boom! Waar kan ik dit delen?

Wat leuk! We horen het graag! Je kan het met ons delen via ons contactformulier of stuur ons een bericht via Instagram.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Contact