What-Sappen?
Neem contact met ons op via +31611418812, (Ons nummer is naar je klembord gekopiëerd)

Veelgestelde
vragen

Saprise
Voor mij?
echt waar?
Zijn er kunstmatige zoetstoffen toegevoegd aan de producten van Van de Boom?

Nee, in onze producten zitten géén kunstmatige kleur-, smaak-, en zoetstoffen.

Hoe is Van de Boom ontstaan?

Van de Boom is een Nederlands merk dat vanaf november 2016 producten op de Nederlandse en Belgische markt brengt. Onze doelstelling is om Nederland en België een beetje gelukkiger én gezonder te maken. We zien namelijk dat in deze veranderende samenleving behoefte is aan producten die zowel lekker als gezond zijn. Daar willen wij bij Van de Boom graag bij helpen door heerlijke, verrassende en gezonde dranken met minder suiker te ontwikkelen.

Waar zijn de producten van Van de Boom verkrijgbaar?

Van de Boom is bijna overal verkrijgbaar! Je vindt onze Van de Boom Appel, Peer en Druif bij Albert Heijn, Jumbo, Hoogvliet, Deen, Plus, Boon en Jan Linders. Onze siropen zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Plus, Hoogvliet en Deen, en onze waters vind je bij Albert Heijn en Hoogvliet. Gewoon in het sap… eh schap!

Is er suiker toegevoegd aan de producten van Van de Boom?

Wij voegen geen suiker toe aan onze sappen en waters. De van nature aanwezige suikers komen uit het fruit, en verder zijn er geen suikers toegevoegd. Onze siropen bevatten wel wat toegevoegde suikers, maar bevatten nog steeds 30% minder suiker dan andere vruchtensappen en siropen.

Er is water toegevoegd aan de sappen, hoe werkt dat?

Dat klopt! Onze Van de Boom Appel, Peer en Druif zijn een combinatie van vruchtensap en zuiver water. Daarnaast voegen wij natuurlijke aroma’s toe om de lekkere volle smaak te behouden. Op deze manier bevatten de sappen minder suiker, maar wel een volle smaak en daardoor zijn ze net wat anders dan gewoon sap met water.

 

Staat jouw vraag er niet tussen?

Contact