What-Sappen?
Neem contact met ons op via +31611418812, (Ons nummer is naar je klembord gekopiëerd)
Even iets meer
over ons!

Wij zijn Van de Boom, een jong Nederlands merk. Wij willen het graag iets anders doen. Op onze eigen manier. Iets lekkerder en iets gezonder.

Bij Van de Boom vinden we het heel belangrijk dat onze producten minder suiker bevatten. Ook kunstmatige kleur-, smaak- en zoetstoffen komen er in onze siropen en sappen niet in. En het allerbelangrijkste is dat onze producten gemaakt zijn van het beste fruit dat we konden vinden, waardoor ze heerlijk van smaak zijn!

Dit is ook terug te  zien in onze ijsthee variaten. Met de Van de Boom Groene thee smaken kan je verantwoord genieten van de allerlekkerste ijsthee smaken met slechts 1 kilocalorie!

Met onze nieuwe Van de Boom siropen maak je gemakkelijk een lekker glas vruchtenlimonade mét extra vitamines. Van de Boom heeft 3 smaken Fruit Siroop. De Fruit siropen bevatten 85% fruit en zijn heerlijk vol van smaak. Ook heeft Van de Boom 2 smaken Groene thee siroop. Met Van de Boom Groene thee siroop maak je gemakkelijk een glas verfrissende ijsthee.

Ook de Van de Boom Appel, Peer en Ananas zijn heerlijk: een combinatie van vruchtensap met zuiver water. We voegen natuurlijke aroma’s toe voor een lekker volle smaak. Dit zorgt voor een verfrissend sapje dat minder calorieën én 30% minder suiker bevat dan 100% sappen!

Met de sappen en siropen van Van de Boom willen wij Nederland en België een beetje gelukkiger en gezonder maken. Wij hopen echt dat jij het ook lekkerder vindt en horen het graag van je!

Van de Boom is een merk van Riedel B.V.