What-Sappen?
Neem contact met ons op via +31611418812, (Ons nummer is naar je klembord gekopiëerd)
Even iets meer
over ons!

Wij zijn Van de Boom, een jong Nederlands merk. Wij willen het graag iets anders doen. Op onze eigen manier. Iets lekkerder en iets gezonder.

Bij Van de Boom vinden we het heel belangrijk dat onze producten minder suiker bevatten. Ook kunstmatige kleur-, smaak- en zoetstoffen komen er bij ons niet in. En het allerbelangrijkste is dat onze producten gemaakt zijn van het beste fruit dat we konden vinden, waardoor ze heerlijk van smaak zijn!

Met onze nieuwe Van de Boom siropen maak je gemakkelijk een lekker glas vruchtenlimonade mét extra vitamines. De siropen bevatten 85% fruit en zijn heerlijk vol van smaak. Verkrijgbaar in vijf heerlijke varianten.

Ook de Van de Boom Appel en Peer zijn heerlijk: een combinatie van vruchtensap met zuiver water. We voegen natuurlijke aroma’s toe voor een lekker volle smaak. Dit zorgt voor een verfrissend sapje dat minder calorieën én 30% minder suiker bevat dan 100% sappen!

Met de sappen en siropen van Van de Boom willen wij Nederland en België een beetje gelukkiger en gezonder maken. Wij hopen echt dat jij het ook lekkerder vindt en horen het graag van je!

Van de Boom is een merk van Riedel B.V.