What-Sappen?
Neem contact met ons op via +31611418812, (Ons nummer is naar je klembord gekopiëerd)
Win een sappenpakket!

Wij zijn Van de Boom en we hebben iets leuks voor je!

WIN jij een sappakket?

Ben jij ook zo gek op onze sappen, siropen en ijsthee? Laat het ons weten! Maak een originele foto met één (of meer) van jouw favoriete Van de Boom producten, en stuur deze foto naar info@van-de-boom.nl óf What-Sapp ons via +31611418812. Zo maak je kans op een pakket vol lekkers! Een pak van je hart, toch!?

Onze Pratende Peer

Een heerlijk sapje uit ons peren tapje? Onze Pratende Peer had een leuke boodSap op een zonnige middag in het park, en dat smaakte naar meer!

 

Van de Boom op televisie!

Van de Boom is ook te zien op televisie. Heb jij onze commercial al gezien?

 

Stichting Jarige Job

In Nederland zijn er ieder jaar kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat er thuis geen geld voor is. Voor deze kinderen zijn cadeaus, visite en trakteren dan ook niet vanzelfsprekend op hun mooiste dag van het jaar. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een échte verjaardag, thuis en op school! Zo is de box onder andere gevuld met versiering, traktaties voor de klas en leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk: een mooi cadeau!

Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 100.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job. De stichting kan niet zonder vrijwilligers, donaties en vrienden. Een van deze vrienden is Van de Boom, iedere box is voorzien van een van onze siropen of ijsthees . Zo kunnen familie, visite en natuurlijk de Jarige Job feestelijk getrakteerd worden op de heerlijke smaken van Van de Boom!