What-Sappen?
Neem contact met ons op via +31611418812, (Ons nummer is naar je klembord gekopiëerd)
Stichting Jarige Job & Nederland Zoemt!

Van de Boom op televisie!

Van de Boom is ook te zien op televisie. Heb jij onze commercial al gezien?

 

Stichting Jarige Job

In Nederland zijn er ieder jaar kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren omdat er thuis geen geld voor is. Voor deze kinderen zijn cadeaus, visite en trakteren dan ook niet vanzelfsprekend op hun mooiste dag van het jaar. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een échte verjaardag, thuis en op school! Zo is de box onder andere gevuld met versiering, traktaties voor de klas en leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk: een mooi cadeau!

Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 100.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job. De stichting kan niet zonder vrijwilligers, donaties en vrienden. Een van deze vrienden is Van de Boom, iedere box is voorzien van een van onze siropen of ijsthees . Zo kunnen familie, visite en natuurlijk de Jarige Job feestelijk getrakteerd worden op de heerlijke smaken van Van de Boom!

 

Nederland Zoemt

Als je fruitsap maakt, leer je pas hoe belangrijk insecten zijn. Niet alleen voor de natuur maar ook voor de mens. Zo’n 80% procent van onze groenten en fruit is afhankelijk van de bijen. Bijen nemen namelijk het stuifmeel van de ene bloem mee naar de andere en zorgen zo voor extra veel nieuwe bloemen, maar ook houdt dit onzevoedselvoorziening op peil.

Het belang is dus groot. Daarom zet Nederland Zoemt zich in om de bijen genoeg nestelgelegenheden te bieden. Dit door onder andere webinars en educatie te bieden, er wordt zelfs jaarlijks een verkiezing georganiseerd; Bijvriendelijkste Gemeente van Nederland!

Bij Van de Boom is het allerbelangrijkste dat onze producten zijn gemaakt van het beste fruit dat we kunnen vinden. Om er voor te zorgen dat we de komende jaren ook nog kunnen blijven genieten van het lekkerste fruit, steunt Van de Boom het project ‘Nederland Zoemt’.